Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 - 150 g di cipolla, in quarti
- 1 peperoncino, secco, senza picciolo e semi
- 100 g di peperone verde, tagliato in piccoli pezzi
- 100 g di peperone rosso, tagliato in piccoli pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di asparagi verdi, senza la parte dura, a pezzi di 2–3 cm
- 150 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 150 g di pomodori maturi, tagliati in piccoli pezzi
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- ½ cucchiaino di colorante alimentare, giallo (vedi consiglio)
- 800 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo (per 0,5 l l’uno)
of 1 - 2 cucchiaini di sale - 350 g di pasta, secca, tipo fideuà
- 50 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Base per pizza
49h 30min
Pasta con salsa al tonno
30 dk
Torta estiva allo yogurt
5 Std. 15 Min
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Pas d’évaluation
Pizza diavola
Pas d’évaluation
Millefoglie al cioccolato
Pas d’évaluation
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 godz. 5 min
Succo di insalata
Pas d’évaluation
Bevanda disintossicante per la pelle
Pas d’évaluation
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min