Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a fette (5 mm)
- 300 g di melanzane, a fette (5 mm)
- 300 g di zucchine, a fette (5 mm)
- 80 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Salsa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di peperoni rossi, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 500 g di pomodori, tagliati in quattro
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane al vapore con riso
1 godz.
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1 godz.
Sformato di zucchine
1 godz. 10 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Insalata di pollo al curry (2 Porzioni)
30 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Zuppa di zucca
35 min
Gamberi in agrodolce
40 min