![Salmone con salsa alla senape e all'aneto Salmone con salsa alla senape e all'aneto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/027BC8D2-C471-4D48-8887-F5850439FB30/Derivates/3c2c5776cdd4df1958a0dbbb70b71ff30cc737c7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 180 g di olio di semi di colza
- 1 mazzetto di aneto fresco (20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di zucchero
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone
- 30 g di senape, delicata
- 30 g di senape al miele
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Insalata
- 2 cetrioli (750 g), a pezzi (4 cm)
- 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- ¾ cucchiaino sale
Pesce
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone, freschi (circa 150 g l’uno)
- 1 limone, biologico, la scorza grattugiata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3796 kJ / 906.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 68.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in agrodolce
40 min
Pollo piccante allo zenzero
45 min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Salsa bernese
20 min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min
Insalata di couscous
50 min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40 min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min