Apparaten en Accessoires
Vegan macadamia cheese ball
Voorbereiding 15min
Totaal 56u. 55min
8 portions
Ingrediënten
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
144.9 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Vetten
27.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
2.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Creamy coconut yoghurt
18u.
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Soy bread with seeds
3u. 50min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Breakfast sausages
1u. 5min
Gluten free pizza base
35min
Falafel crackers
40min
Vegan butter
8u. 5min