Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 90 g queijo parmesão
Gnocchi
- Manteiga q.b. p/ untar
- 180 g sêmola de trigo
- 720 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
Molho
- 50 g chalota
- 30 g azeite
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 200 g ervilhas
- 200 g natas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2026.9 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 916.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Molho pesto
5min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 Min
Risoto de alcachofra
30 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1hod. 25min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50 Min
Risoto de soja
35min
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30 Min
Tacos vegetarianos
25 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20min
Massa com pesto de espargos
35min