Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 280 g cevada perolada
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 120 g agrião, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g manjericão cortado grosseiramente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2086 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3 Std. 25 Min
Caril de legumes com bulgur
55min
Tarte de polenta e curgete
50min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1sa 30 dk
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de beterraba
30 Min
One pot de quinoa
40 Min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1h
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Pilaf de sementes e beterraba
30 Min
Risoto de alcachofra
30 Min