Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g avelã s/ casca
- 10 g salsa, só as folhas
- 100 g chalota cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
-
250
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
of 250 g cogumelos Paris cortados em pedaços (2-3 cm aprox.), - 60 g vinho branco
- 250 g trigo sarraceno, demolhado e escorrido
- 400 g água
-
1 ½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de legumes esfarelado - ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 20 g manteiga
- 50 g queijo gorgonzola amanteigado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 448.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1 Std.
Salada de quinoa com tofu
55 dk
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2h 30min
Guisado de cevada com vegetais
35min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 Min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Caril Massaman de beringela vegan
50 Min
Cevada com ratatouille
40min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 dk
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55 dk
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min