Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail, à ajuster en fonction des goûts
-
350
g de fèves fraîches, écossées
of 350 g de fèves surgelées et décongelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine de blé
La garniture
- 150 g de pecorino, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poitrine de porc, en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 91.1 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia à la crème de fromages
2h 10min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au thym
3 Std.