Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 2 c. à café rases de sel
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 40 g de tomates séchées, préalablement égouttées
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de ricotta
- 10 g d'origan déshydraté
- 500 g de cœurs de mini-artichauts à l'huile, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 602.6 kJ / 143.3 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Petits croustillants chèvre-olive
20 Min
Petites tourtes forestières
1h 15min
Muffins pistou-pistache
40 Min
Pizza capricciosa
1h 40min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Tarte aux sardines et aux olives
1 Std. 30 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Pissaladière
3 Std.
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 Min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1小时 20 分钟
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min