Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour la finition
- 350 g de poires, type Williams, avec la peau, épépinées et coupées en morceaux
- 200 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1h 45 min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1 godz. 30 min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 Min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Gaufres parmesan-basilic, tomate et mozzarella
35 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Curry de noix de cajou
1h 15min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.