Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de tocino entreverado curado (en trozos)
- 1500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 150 g de judías verdes redondas frescas (en trozos)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 ramitas de romero fresco
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 peras (en trozos)
- 100 g de tirabeques
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 11.58 g
- Koolhydraten
- 10.97 g
- Vetten
- 17.01 g
- Vezels
- 4.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Guiso de judías rojas con costillas
40 dk
Caldo gallego exprés
30 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40 dk
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1sa
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1 Std. 5 Min
Judías blancas con costillas
45 Min
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Cocido montañés
14 godz. 20 min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 Min