Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de tocino entreverado curado (en trozos)
- 1500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 150 g de judías verdes redondas frescas (en trozos)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 ramitas de romero fresco
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 peras (en trozos)
- 100 g de tirabeques
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 11.58 g
- Koolhydraten
- 10.97 g
- Vetten
- 17.01 g
- Vezels
- 4.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo gallego exprés
30 Min
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40 Min
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 Min
Arroz blanco y frijoles
30 Min
Guiso de judías con salchichas
25 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Garbanzos a la catalana
35 Min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min