Apparaten en Accessoires
Hummus
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Kichererbsen (Abtropfgew. je 265 g)2 Dosen
-
Tahin60 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln40 g
-
Gemüsebrühe, flüssig50 g
-
Zitronensaft2 - 3 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
-
Salatgurke in Stiften1
-
Fladenbrot in Stücken1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
961 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1716 kJ /
410 kcal
Vetten
20 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bohnenmus
20min
Hummus aus dicken Bohnen
1u. 15min
Hummus
10min
Grüner Hummus
10min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Kichererbsencreme
9u. 45min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Weiße-Bohnen-Dip
20min
Hummus von Rote Bete
15min
Auberginen-Dip
50min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min