Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Dosen Kichererbsen (à 400 g)
- 1 Bund Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Olivenöl
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Paniermehl
- 30 g Mehl
- 250 g Magerquark
- 1 Avocado, reif, in Stücken
- 1 Limette, Bio, Schale fein angerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Chiliflocken und etwas mehr zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2725 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 godz. 30 min
Black Bean Pattie
30min
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1 Std. 25 Min
Hummus
10 dk
Edamame-Falafeln mit Sesam-Joghurt-Dip
1h
Dhal
40min
Falafel mit Gurkendip
9 Std. 40 Min
Koriander-Naan
1 godz. 15 min
Falafel mit Tomatenrelish
9h
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Kichererbsen-Patties
30min
Dal Tadka
30min