Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
- 60 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
- 120 g di ketchup
- 15 g di salsa Worcestershire
- 15 g di aceto di mele
- 15 g di senape
- ¼ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ¼ cucchiaino di sale
- 400 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 400 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1 - 1 ½
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, a piacere
of 1 - 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), a piacere - 200 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Caldo poblano
35 Min
Baguette
1h 45min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 min
Spaghetti al tonno
40 Min
Pasta con pollo, funghi e fagiolini
45 Min