
Apparaten en Accessoires
Bhuna gosht
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
678.5 kcal /
2849.8 kJ
Eiwitten
35.1 g
Vetten
57.6 g
Koolhydraten
6.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
21 g
Natrium
677.8 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland