Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g butter, cut into pieces
- 60 g shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water, plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan
-
½
tsp meat stock paste, homemade, to taste (see tip)
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) -
2
tsp pink peppercorns
of 2 tsp pickled green peppercorns - 300 g potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)
- olive oil, for greasing
- 700 g lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 150 - 200 g green asparagus, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp cornflour (starch)
- 60 g cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Lamb stew
Pas d’évaluation
Spiced Pears with Sangria
1h 20 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Blue Cheese Dressing
10 dk
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Holiday Brisket
6h 55min