Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g butter, cut into pieces
- 60 g shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water, plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan
-
½
tsp meat stock paste, homemade, to taste (see tip)
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) -
2
tsp pink peppercorns
of 2 tsp pickled green peppercorns - 300 g potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)
- olive oil, for greasing
- 700 g lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 150 - 200 g green asparagus, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp cornflour (starch)
- 60 g cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min.
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 Std. 15 Min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Salted Caramel Ice Cream
30min
Dirty Rice
1h 5min