Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g stückige Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g rote Linsen
- 100 g Crème fraîche (optioneel)
-
Petersilie zum Garnieren
of Frühlingszwiebel zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Rote-Linsen-Suppe
40 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Minestrone mit Kichererbsen
13hod.
Rote Linsensuppe
40 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Kichererbsencurry
45 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min