Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 2 Dosen weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. à 250 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 939 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14.8 g
Alternatieve recepten
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min