Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 400 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
-
150
g Ziegenfrischkäse
of 150 g Schafskäse, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm) -
Sesam zum Bestreuen
of Kürbiskerne zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1663 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Quinoa-Tabouleh
40min