Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2263 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Quinoa-Tabouleh
40min
Kürbis-Taboulé
10min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3h 15min
Rotkohl-Slaw
50 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min