Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut into halves (approx. 2 onions)
- 20 g vegetable oil
- 500 g chicken breast fillets, cut into bite-sized pieces
- 440 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 3 - 4 tsp curry powder, mild
- 800 g canned peaches (weight before draining)
- 15 g starch
- 100 g cream
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp hot paprika powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa del Nonno
5min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Balado Eggplant
Geen beoordelingen
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Peking Chicken
45 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40 min