Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom pastry
45 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Middle Eastern eggs
45 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Stewed vegetables
45 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min
Asparagus and pea omelette
20min