Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Versatile smooth soup
45 Min
Grated Potato Pancakes
35 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Salmon and coleslaw filling for sandwiches
15 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Versatile chunky soup
50 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min