Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cashews, for frosting (see Tips)
- water, for soaking
Carrot cake
- 40 g extra virgin coconut oil, melted, plus extra for greasing
- 70 g walnuts
- 150 g cashews (see Tips)
- 50 g shredded coconut (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground nutmeg, plus extra for dusting
- 1 orange, zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)
- 60 g rolled oats
- 500 g carrot, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g pitted Medjool dates
- 80 g sultanas
Cashew lemon frosting
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 130 g coconut cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp raw honey
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1716.8 kJ / 408.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 32.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raw chocolate snaps
1h 5min
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
10min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Green smoothie bowl
20min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Vanilla nut milk
12h 20min
Coconut rice pudding with banana
50min
Chia coconut bread
2h 40min
Healthy banana bread
1h 15min