![Soya texturizada a la Vizcaína Soya texturizada a la Vizcaína](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66B46448-3221-4D38-93BF-8D4E50AA3A47/Derivates/C177A506-D469-499B-88E5-435917EA3B41.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de soya texturizada
- 30 g de perejil fresco
- 470 g de jitomate, en cuartos
- 400 g de pimiento rojo, sin semillas
- 120 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 1 cucharadita de paprika
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 200 g de agua
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 160 g de aceitunas verdes deshuesadas, en rebanadas y 20 g de la salmuera
- 40 g de chiles güeros en escabeche, picados y 20 g de la salmuera
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 983 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tostadas de setas
30 min
Soya al pastor
40 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Tinga de col
35min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Jamón de frijol vegano
3h
Hamburguesa de quinoa roja
40 min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Hot cakes veganos
20 Min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 godz. 10 min
Hamburguesas de portobello
40 min
Hamburguesa veganas
45 min