Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken Enchiladas
1sa
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Aussie Potato Salad
1sa 30 dk
Beef Fajitas
1sa
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1sa
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 Min