Apparaten en Accessoires
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
151.4 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
46.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Almond tortillas
1u. 30min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2u.
Berry halva semifreddo
4u. 10min
Almond quinoa pastry
50min
Tapioca fruit cereal
24u. 15min
Banana tofu ice cream
10min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Apple, pear and bay leaf cake
1u. 15min
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1u.
Peach and plum upside-down cake
50min
Poppy seed strudel
3u. 15min
Poppy seed and apple cake
2u. 10min