Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach
- butter, for greasing
- 130 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g gluten free flour mix (see Tips)
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1.5 lemons)
- lemon zest, cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g pure icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, for decorating
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 431.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 114.3 mg
Alternatieve recepten
Davidson plum cheesecake slice
2u. 45min
Raw apple pie
3h 25 min
Raw Chocolate Cake
2 godz. 20 min
Cocoa Amaranth Balls
1sa 20 dk
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2sa
Gluten free plain flour
Geen beoordelingen
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free pizza base
35 min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min