Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach
- butter, for greasing
- 130 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g gluten free flour mix (see Tips)
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1.5 lemons)
- lemon zest, cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g pure icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, for decorating
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 431.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 114.3 mg
Alternatieve recepten
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Cashew bread French toast
1 Std. 40 Min
Turmeric Gingerade
10min
Spinach and lemon cake
3 Std. 45 Min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Hazelnut chocolate spread
10min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Vanilla nut milk
12h 20min