Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach, finely chopped
- butter, to grease
- 200 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g plain flour
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp baking powder
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1½ lemons)
- 5 pieces lemon zest, cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, to decorate
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2040.7 kJ / 487.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 144.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and lime polenta cakes
40min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min
Irish coffee
15min
Steamed lemon cake
2h 20min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Pear and Walnut Cake
1 Std. 35 Min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Banana Peel Cookies
1 godz. 30 min
Hazelnut banana bread
1 Std. 15 Min
Three-milk cake
2 Std.
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min