Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach, finely chopped
- butter, to grease
- 200 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g plain flour
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp baking powder
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1½ lemons)
- 5 pieces lemon zest, cut into strips (1 cm x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, to decorate
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2040.7 kJ / 487.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 144.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 menit
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Peanut butter and cookie ice cream
13sa 15 dk
Spiced meatball soup (Bakso)
Geen beoordelingen
Mini Gugelhupf bundts
Geen beoordelingen
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 godz. 20 min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Linzer torte
5 Std. 10 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min