Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pickled cucumbers, cut into pieces
- 230 g pickled button mushrooms, drained (approx. 170 g after draining)
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 1 tsp sugar (optional)
- ¼ tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 12 eggs, hard-boiled
- fresh dill, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1813.4 kJ / 431.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 882.4 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
2 Std.
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4hod. 20min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 min
Hazelnut Truffles
1 Std. 30 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Matcha Stamp Cookies
1 godz.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min