Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 1 hueso de jamón pequeño (75 g)
- 1 hueso de caña pequeño (100 g)
- 100 g de morcillo de ternera
- 30 g de tocino fresco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 muslo de pollo sin piel
- 1 chorizo semicurado pequeño
- 1 morcilla de cebolla pequeña
- 30 g de zanahoria pelada y en dos trozos
- 100 g de patata pelada y en trozos
- 200 g de repollo blanco en 1-2 trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- ¼ cucharadita de pimentón dulce
- 15 - 20 g de fideos (cabellín)
- 2 hojas de hierbabuena fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 6854 kJ / 1638 kcal
- Eiwitten
- 107.1 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 99.6 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Patatas revolconas
40 Min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35min
Albóndigas en salsa española para dos
30 Min
Lentejas estofadas para dos
2 godz. 30 min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Cocido maragato
3 godz. 50 min
Cocido madrileño
2h
Caldo ibérico
1h 10min