Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 200 g grüne Bohnen, frisch, halbiert
- ¼ TL Anis
- 1 TL Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 3 Datteln, entsteint
- 1 TL Ahornsirup
- 1 TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1256 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 17.1 g
Alternatieve recepten
Griechischer Bauernsalat
20 min
Nizza-Salat
40 min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2 godz. 15 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Reissalat mit Paprikadressing
30 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Spinat-Tomaten-Salat
20 min
Ratatouille-Salat
1 godz.
Nudel-Rucola-Salat
50 min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 min
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1 godz.
Mariniertes Gemüse
4 Std.