![Teig für Wan Tans Teig für Wan Tans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C81BF4DE-3099-4BEF-A820-8A81593595F8/Derivates/8FB11712-E09A-4D71-87D6-E5656BFE15E4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Wasser, davon 20 g sehr kalt
- 200 g Mehl
- 2 EL Speisestärke zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 65 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1ч. 10 мин.
Jiaozi
1ч. 30 мин.
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1ч. 10 мин.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 godz. 35 min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40min