![Crema inglese (di Luca Montersino) Crema inglese (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6FF5E3FE-70CC-4B23-A640-81C2D8BA26CE/Derivates/3B8EFC0D-5652-4D74-9758-84D6CB58683E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 185 g zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (2 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 435 g di latte intero
- 190 g di panna (min. 30% di grassi)
- 185 g di tuorli
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 9422 kJ / 2252 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 223 g
- Vetten
- 136 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20p
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Crema pasticcera
15 min
Crema inglese
15 min
Albumi montati a neve
5 min
Panna cotta
6h 30min
Meringhe
2h
Meringhe al caramello con crema inglese
30min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Crème caramel
3h 45min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min