Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter
- 100 g Weißwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
-
1
TL Minze, frisch, gehackt
of 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Rinderfilet-Steaks (ca. 500 g, je 2,5 cm dick)
- 4 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert
- 12 Oliven (grün oder schwarz)
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1000 g Wasser
- 200 g Basmatireis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Schwammerlantipasti
1h 10min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Mexikanischer Hühnertopf mit Maisrädern
1h 5min
Marinierter Fisch
24hod.
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5 Std. 10 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Hendl-Cevapcici am Gemüsespieß
1 Std. 30 Min