Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter
- 100 g Weißwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
-
1
TL Minze, frisch, gehackt
of 1 TL Minze, getrocknet, gehackt - 1 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Rinderfilet-Steaks (ca. 500 g, je 2,5 cm dick)
- 4 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert
- 12 Oliven (grün oder schwarz)
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1000 g Wasser
- 200 g Basmatireis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6 godz. 30 min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Japanische Kroketten
1小时 20 分钟
Gefüllte Calamari vom Grill
50 Min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1 Std. 30 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Boeuf Bourguignon
9h 30 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1小时 20 分钟
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.