Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 140 g Olivenöl
- 40 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 16 Garnelen, roh, geschält, TK
- 250 g Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
- 16 Champignons, klein
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1000 g Wasser
- 250 g Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Chicken Wings mit Kräuter-Orangen-Reis
1h
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Schwarze Linguine
45min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1 godz. 25 min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h