Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La foccacia
- 110 g d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail
- 2 branches de romarin frais
- 300 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel
- 5 g de sucre en poudre
La crème de brousse aux abricots
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de pignons de pin grillés
- 165 g de fromage de brousse
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 c. à café de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de jambon serrano
- 600 g d'abricots frais, dénoyautés et coupés en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2671 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Burger façon tartare
4 Std.
Tartelette aux légumes de printemps
1h 10 phút
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Focaccia aux dattes, bacon et fromage de chèvre
3h 15min
Couronne fruitée
6 Std.
Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto
1 Std. 30 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Choux au thé matcha, cœur fruit de la Passion
2h 55min
Mille-feuille pomme-safran
3h 15min
Sphère comme une orange sanguine
18h
Eclairs de printemps à la verveine
24 Std.