Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 665.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Cocas niçoises
3h 15min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30min
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2h 40min
Pissaladière à l'origan
3sa 20 dk
Pizza aux palourdes
1 godz. 45 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1 godz. 30 min
Pizza romaine
1h 40min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 godz. 45 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h