Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g chipotle chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g ancho chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 20 g mulato chillies, dried, stems removed (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch dried oregano
- 2 whole cloves
- 1 garlic clove
- 60 g brown onion, cut into halves
- 500 g fresh tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 20 g olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
- 300 g water
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392.3 kJ / 569.6 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 511.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and pepper ragu
2h 15 min.
Beef Burgundy
1h 45min
Mexican chicken stew
40min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken San Fernando
55min