Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26h
Grissini di pane
4h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Pane al semolino
4h
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min