Compatibele versies
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 271 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Glassa al cioccolato
20 λεπτ.
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bignè al cioccolato
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 λεπτ.
Crema chantilly
35 Min
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 λεπτ.