Compatibele versies
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 271 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Crema mousseline
1 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crema diplomatica
30 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema chantilly
35 Min