Compatibele versies
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 271 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Bignè al cioccolato
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Crema mousseline
1 Std.
Glassa al cioccolato
20 min
Pan di Spagna
1h 50min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min