![Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino) Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1542668F-929B-453F-9228-DC6DFAE938A3/Derivates/6C396CAB-BD1E-4A88-A8DC-0B30F4FAEC53.jpg)
Compatibele versies
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 271 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Pan di Spagna
1 godz.
Crema pasticcera
15 min
Glassa al cioccolato
20 min
Pan di Spagna
1h 50 min
Mousse al cioccolato per copertura
20 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema chantilly
35 min
Copertura di cioccolato all'olio
15 min