Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Risotto mit Sauerkraut
30 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1h 20min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Grünkohlrisotto
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min