Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish Stew
1h 30min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Rindfleischstew
1h 40min
Coq au vin
2h
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20 min
Kalbsleber venezianisch
40min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min