Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2hod.
Ossobuco
3 godz. 40 min
Rindfleisch in Rotwein
2ωρ. 15 λεπτ.
Seeteufel in Sauce
1hod.
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Provenzialisches Lammragout
1ωρ. 40 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Boeuf Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamm mit Artischocken
1ωρ. 30 λεπτ.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 λεπτ.
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min