![Ossobuco Ossobuco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9DD49B57-2E2B-41AD-95D8-FB9E47A040AB/Derivates/AC59C1F5-0942-4DE4-A95E-112B26797B4E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kalbshaxe (1000-1200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 3 Tomaten (350 g), geviertelt
- 50 g Staudensellerie, in mundgerechten Stücken
- 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
- 140 g Wasser
- 100 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Speisestärke
- 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2小时
Marinierter Fisch
24h
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Edelfischragout
35min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1小时
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1hod. 40min