Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
of 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Empadas de frango e cogumelos
1h 30 min
Empada de alheira e grelos
1h
Crepes de camarão e legumes
55 min
Peru de Natal
1h 30 min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Empada de pato com alho francês
13 godz. 10 min
Tarte fechada de novilho
13 godz. 30 min
Empadas de camarão
50 min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15 min
Crepes de camarão
1h 10 min
Empada de galinha
2 godz.
Empada de frango e alho-francês
50 min