Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g água
- 250 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 50 g flocos de aveia
- 25 g gérmen de trigo
- 1 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ polvilhar
- Sementes de linhaça q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 968.1 kJ / 231.4 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 290.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de centeio e aveia
1sa 30 dk
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de iogurte
50 Min
Pães de banana e centeio
1h 35min
Cacetinhos de centeio
1sa 30 dk
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pão de forma integral
2h
Pão da terra
1h 35min
Pão de nozes
1h 55min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min