Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 880 g bifes cortados finos (rabadilha)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g cenoura cortada em tiras
- 80 g feijão-verde cortado em tiras
- 2 linguiças s/ pele cortadas em tiras (200 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 80 g vinho tinto
- 750 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
2
c. chá de caldo de carne caseiro
of 2 cubos de caldo de carne - 300 g arroz
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2571.9 kJ / 614.7 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 962.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picanha ao sal com molho vinagrete
1 godz. 15 min
Carne em vinha de alhos
96 Std.
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25min
Feijão tropeiro
25min
Farofa de castanhas portuguesas
35 min
Calabresa acebolada
20 min
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Pastel de vento
3h
Coq au vin
1 Std. 30 Min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Batatas Bravas
45 min
Brigadeirão
2 Std. 30 Min