Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Butter, weich
- 250 g Schlagobers
- Staubzucker zum Bestreuen
- 1 Päckchen Vanillezucker
- 1 EL Zitronenschale, gerieben
- 3 Eier
- 220 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Backpulver
- 400 g Beeren, gemischt, frisch oder tiefgekühlt
- 20 g Milch
- 40 g Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1295 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Schneller Beerenstrudel
50 Min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 Std.
Erdbeer-Tiramisu
3u.
Schwarzer Weichselkuchen
1 Std. 30 Min
Joghurt-Beeren-Gugls mit Frischkäse-Topping
1 Std. 30 Min
Obstkuchen
1 Std.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1h 20min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1hod. 40min
Ruck-Zuck-Kuchen
1 Std. 15 Min