Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Bio-Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft gepresst
- 250 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- ½ TL Salz
- 1000 g Topfen, 20% Fett
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver
- 700 g Rhabarber, geschält, in Stücken (3 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1116 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 Min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 Std.
Erdbeerkuchen mit Erdbeerguss
1 Std. 15 Min
Rhabarber-Erdbeer-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Rhabarberkuchen
50 Min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50 Min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1hod. 40min