Pain aux dattes, aux pommes et aux noix sans gluten

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 tranches

Ingrediënten

  • huile d'olive pour le graissage
  • 240 g de riz brun
    de riz blanc à grain court
  • 100 g de dattes dénoyautées
  • 140 g pomme Braeburn non épluchés, évidés, coupés en quatre
  • 60 g d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à thé de poudre à pâte
  • 1 c. à thé de bicarbonate de soude
  • 1 c. à soupe de cosses de psyllium (voir conseil)
    de graines de lin, (voir conseil)
  • ½ c. à thé de sel
  • 80 g de noix décortiquées
  • 4 œufs de gros calibre
  • 100 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Natrium 207.1 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 700.2 kJ / 167.4 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 19.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen