Apparaten en accessoires
Dubai Chocolate Macarons
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
30 stuks
Ingrediënten
-
gepelde amandelen (zie tip)60 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
bloemsuiker110 g
-
azijn om de mengbeker schoon te maken
-
eiwit100 g
-
suiker100 g
-
voedingskleurstof pasta, groen2 punten van een mes
Kataifi vulling
-
pistachenoten, gehakt25 g
-
pistachepasta170 g
-
tahin15 g
-
kataifi, geroosterd (engelenhaar)50 g
Chocolade ganache
-
pure chocolade in stukken gebroken (2 cm)125 g
-
kokosolie1 tl
Montage
-
gevriesdroogde frambozen5 g
-
pistachenoten, gehakt10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
27.3 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
473.5 kJ /
113.2 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
13.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dubai Chocolate
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.