Boulettes de thon à la sauce safranée

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 3 oeufs
  • de l'eau (jusqu'à la marque 1 l)
  • 6 - 8 brins de feuilles de persil frais
  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'oignons
  • 100 g de lardons
  • 400 g de thon, frais coupé en morceaux
  • 100 g de poivron rouge grillé, en conserve
  • d'huile de tournesol pour la friture
  • de farine de blé pour le revêtement
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons en quartiers
  • 100 g de brandy
  • 100 g de vin blanc
  • 1 cube de bouillon (pour 0,5l) fruits de mer ou poulet
  • 2 - 3 pincées de safran
  • 300 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de poivre noir, moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 286.6 mg
Eiwitten 34.4 g
Calorieën 1836 kJ / 437.8 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 10.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...