Crozotto au magret fumé et au fromage de brebis

Crozotto au magret fumé et au fromage de brebis

5.0 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de tome de brebis basque, en morceaux
  • 300 g de poireau (vert et blanc), en morceaux
  • 30 g de beurre
  • 300 g de crozets au sarrasin
  • 550 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 100 g de magret de canard fumé en tranches
  • persil frais pour servir
  • noix décortiquées pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 234.7 mg
Eiwitten 21.7 g
Calorieën 2246.5 kJ / 536.9 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 66.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...